UPPGIFT I HKK:
Du ska göra en lektionsreflektion av dagens Hkk-lektion! OBS! Den ska vara inlämnad till mig/Malin senas söndag 11/11 på pim eller i pappersform.
Bedömning av ditt praktiska arbete
1.A. VAD HAR DU LAGAT
1.B. VEM ARBETADE DU MED?
2. HUR BLEV MÅLTIDEN NÄR DET GÄLLER
SMAK, UTSEENDE, KONSISTENS? (FÖRKLARA!)
3. ARBETSPROCESSEN:
3. ARBETSPROCESSEN:
A. HUR FUNGERADE SAMARBETET I KÖKET?
(FÖRKLARA!)
B. HUR FUNGERADE EFTERARBETET?
(FÖRKLARA!)
NU VILL JAG ATT DU TÄNKER PÅ:
A. HUR VAR DIN MÅLTID OM DU TÄNKER UR
ETT HÄLSO-PERSPEKTIV. (ANVÄND TALLRIKSMODELLEN, MATCIRKELN
OCH NÄRINGSLÄRAN FRÅN DENNA TERMINEN)
B. HUR VAR DIN MÅLTID OM DU TÄNKER UR
ETT MILJÖ- PERSPEKTIV, AVFALL
OCH RESTER SAMT KONSEKVENSER FÖR NATUREN & MÄNNISKOR?
4. SUMMERING:
ÄR DET NÅGOT SOM DU KUNDE HA GJORT BÄTTRE?
FÖRKLARA HUR DU TÄNKER BÅDE VID JA OCH NEJ!
ÄR DET NÅGOT SOM DU KUNDE HA GJORT BÄTTRE?
FÖRKLARA HUR DU TÄNKER BÅDE VID JA OCH NEJ!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar