fredag 9 september 2016

Information till vårdnadshavare med barn på Erikslundskolan

Bildobjekt 1    
2016-09-09

Under morgonen fick vi information av polisen om en incident utanför skolans område där en elev tillhörande en annan skola skadats av en okänd gärningsman. Enligt uppgift är eleven inte allvarligt skadad.
Efter dialog med säkerhetschef Bo Hansson beslutade vi att låsa skolans dörrar. Undervisningen fortsatte som vanligt efter att skolans personal genomsökt lokalerna och försäkrat sig om att ingen obehörig befann sig i lokalerna. Efter kontakt med säkerhetschef pågår undervisningen från och med lunch som vanligt och dörrarna har låsts upp.
Det finns ingen generell hotbild mot Erikslundskolan eller någon elev vid skolan. Händelsen var enligt uppgifter från polisen en individuell händelse riktad mot en specifik person.
Händelsen påverkar inte skolans verksamhet framöver, undervisnigen pågår som vanligt nästa vecka. Vi kommer att ha personal tillgänglig för de elever som behöver stöd.

Mer information finns på www.boras.se. Vid frågor – ta kontakt med områdeschef Lars Bengtsson på tfn. 033-35 58 92.

Vänliga hälsningar
Skolledningen på Erikslundskolan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Enkät till vårdnadshavare!

Hej! Vi skickar ut en länk ang en enkät som vi vill att ni svarar på. Länk för enkäten: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc3...